Informació a Ciutadans Britanics de Castelldefels

Carta a Ciutadans Britànics_2019 DEF

Adjuntem informació del Ajuntament amb convocatoria de una reunió informativa al Centre Frederic Mompou sobre el tema del BREXIT adreçada als ciutadans britanics residents a Castelldefels.

Ho comuniquem per si teníu cap veí d’origen britanic el podeu comentar per si está interesat amb asistir.

Benvolguts i Benvolgudes,

Ens complau informar-vos que el proper dilluns 30 de setembre, a les 12.00h, al Centre Cívic Frederic Mompou (Plaça Joan XXIII,s/n),el Cònsol General Britànic a Barcelona, el Sr. Lloyd Milen, i la Vice Cònsol, la Sra. Annabelle Sproat, mantindran una sessió informativa amb els residents britànics que viuen a Castelldefels. Aquesta sessió ha estat organitzada pel Consolat General Britànic i la invitació es fa extensiva a qualsevol resident/a britànic/a de Castelldefels.

El Sr. Lloyd Milen tractarà les preocupacions que tingui la comunitat britànica a Castelldefels relacionades amb les negociacions que es duen a terme entre el Regne Unit i la Unió Europea sobre l’Acord de Retirada de la Unió Europea.

Amb anterioritat a aquesta trobada, el Cònsol Lloyd Milen va afirmar que “des del resultat del referèndum, els equips consulars de tota Espanya s’han reunit amb els ciutadans britànics i amb els grups d’expatriats per tal de copsar les inquietuds de les persones, i tanmateix respondre a aquelles qüestions envers el progrés en les negociacions sobre la sortida del Regne Unit de la Unió Europea”.

“Des del juny de 2016 s’han celebrat més de 150 sessions informatives a tot Espanya. Amb la intenció de mantenir als britànics plenament informats, hem actualitzat tota la informació a la nostra pàgina de Facebook Brits in Spain https://en-gb.facebook.com/BritsInSpain).  Les negociacions són complexes, per la qual cosa el Consolat aconsella subscriure’s a les darreres actualitzacions a https://www.gov.uk/guidance/living-in-spain”.

Atentament.

Lidia Vilar

Alcaldia-Protocol

Pl. de l’Església, 1 – 08860 Castelldefels

Tel. 93 665 11 50 ext. 1151
www.castelldefels.org